Hotel El Mouradi Cap Mahdia

Hotel El Mouradi Cap Mahdia

Aan het fijne zandstrand bij Mahdia vind je de perfecte plek om een vermakelijke zonvakantie door te brengen: Hotel El Mouradi Cap Mahdia. Het hotel is in Moorse stijl gebouwd, waardoor je de unieke sfeer van Tunesië proeft. Die lokale sfeer kun je overigens ook heel goed merken in het oude centrum van Mahdia, waarbij zeker de oude medina een bezoekje waard is.

Het activiteitenprogramma van Hotel El Mouradi Cap Mahdia is zeer uitgebreid en sportief bezig zijn is hier geen enkel probleem. Met onder meer 6 tennisbanen, een midgetgolfbaan en jeu de boules is er voor iedere leeftijd wel een activiteit te vinden. Zelfs de kleinste kinderen hoeven zich niet te vervelen, want zij zullen zich prima vermaken in de miniclub. Iedere dag is er ook een actief animatieteam in de weer en worden er leuke shows en spelletjes georganiseerd.

Door het uitgebreide all inclusive programma kom je hier niets tekort. Er zijn 2 grote restaurants, waarvan 1 in de openlucht. Maar je kunt ook kiezen voor de snackbar/pizzaria of een drankje aan de poolbar. Ontspannen doe je op het zonneterras bij het zwembad of op het strand. Wil je nóg meer relaxen? Dat kan in de hamam van het hotel of tijdens het krijgen van een heerlijke massage.

759.00 Euro