Quinta Verde Sintra

Quinta Verde Sintra

Miguel en zijn ouders, Eugene en Tina, hebben in 1998 hun landhuis omgetoverd tot een prachtig hotelletje en aan mij de eer om er een weekje heerlijk te vertoeven.

Ze zijn één van de vriendelijkste mensen die ik ooit ontmoet heb! Ik krijg vrijwel meteen een enthousiaste rondleiding. Op het terras aangekomen biedt Miguel me een lekker wijntje aan. Ik ga er eens goed voor zitten. Wat een uitzicht! Voor me ligt een fleurige tuin en in de verte rijzen de bergen van Sintra uit de grond. Miguel glundert als ik hem vertel dat hij het maar goed getroffen heeft met zo'n prachtige locatie.

Als ik hem vertel wat ik allemaal van plan ben om te gaan doen de komende dagen, komt hij met nog meer leuke ideeën. Die zet ik ook op mijn lijstje. Er is zoveel te zien en te doen. Ik ga in ieder geval lekker surfen en wat dorpjes verkennen.

Voordat Miguel weer aanloopt om de volgende gast te verwelkomen, vraagt hij nog snel of ik in ben voor een goed ontbijt. Elke ochtend staan er namelijk traditioneel versgebakken brood, cake, zelfgemaakte jam en nog vele andere lekkernijen op tafel. Hij heeft me nu toch wel heel nieuwsgierig gemaakt. Snel naar bed. Des te sneller is het ochtend!

275.00 Euro